At lære lederskab ved at tage risici og sætte retning

Jeg elsker Stranden. Det er fantastisk for mig, for min familie elsker også stranden.

Stranden giver mig en komplet oplevelse, der frigiver alle fem sanser. Lyden af ​​bølger rullende på sandet, fugle flyver og ringer, og andre mennesker på stranden, herunder mine børn, grin og græd da de flygtede; Sansens fornemmelse og vind i mit ansigt og sand, når han bevæger sig under mine fødder og løber væk gennem mine tæer; lugt og smag af salt i luften. Og endelig, et fantastisk syn, når solen forsvinder i horisonten ved solnedgang, lyser himlen med mørke blues, purples, gule og appelsiner.

Solnedgang på stranden – en urolig tid på dagen.

Når min familie er på ferie, så snart vi kommer til det sted, hvor vi er, sørger vi for, at vi ved, hvornår solen går, så vi er klar til at være på stranden og fejre vores ankomst til vores destination. Drikke i majestæt af disse blomster. Det viser sig, at der er mange mennesker, der planlægger solnedgangen på samme måde.

Solopgang på samme strand er et andet tilbud.

Solopgangen har en anden følelse for dette. Solopgangen er begyndelsen, ikke enden. Stigende forårsager muligheder og problemer uden færdiggørelse og fejring. I morges gik jeg til samme strand lige før daggry. Da jeg gik ned ad de grønne trin til stranden og tog de første skridt langs sandet til vandkanten, indså jeg, at jeg var den eneste person på stranden. Jeg begyndte at gå østpå langs stranden, hvor jeg kunne se, hvordan solen skulle rejse sig.

Jeg foretrækker at gå langs akveduktens kant. Der er sandet sværere, så jeg kan bevæge mig bedre og flytte hurtigere. Men jeg har også brug for at vide om, hvor bølgerne er, så jeg har ikke pakket skoene. Omkring ti minutter senere blev jeg ledsaget af en måge – flyvende og glider omkring seks inches over surfen. Så var der et par flere fugle, men først efter at solen havde glemt de strande, jeg så i afstanden, var en anden.

Ledere er på stranden ved daggry.

Ledere er dem, der er komfortable i sig selv, ved hjælp af muligheder fremad, der beskriver formålet og tager risikoen. De sætter retningen, opretter et hold, begynder at investere og leverer derefter. Og når de går i den rigtige retning, ledsages de af mange på denne strand i slutningen af ​​dagen for at fejre solnedgangen … sammen.