5 Stoiske Principer Hver Entreprenør skal omfavne

Manglen på en forretningsfilosofi er en afgørende fejltagelse!

Generelt ignoreret af massekultur og glemt af medierne blev den moderne filosofi strengt delegeret i klasseværelserne på eget initiativ. I stedet for at tilpasse sig tiden, tilbagekaldt moderne filosoffer til elfenbenstårnet af abstrakt intellektualisme og esoterisk herlighed.

Kom nu, gutter, du giver filosofi et dårligt navn!

For dem af os, der lever i den virkelige verden, er der kun en filosofi, der er skabt for os: stoicisme.

Da Ryan Holiday populært i de “forhindringer” – det er den måde stoicisme ikke bekymrer sig om komplekse teorier om verden, men med hjælp fra overvinde destruktive følelser og handlinger på noget, der kan påvirkes. Som en iværksætter blev han skabt til handling, ikke for endeløs debat.

For nylig har jeg genopbygget mit liv og mine aktiviteter i overensstemmelse med disse syv retningslinjer eller maxims, som jeg kan kalde dem. Jeg betragter ethvert element i min vækst som en person, en iværksætter og en leder.

Tænk, dette er din introduktion til stoicisme!

Princippet nr. 1: “Jeg kan altid forbedre”.

Som administrerende direktør for Rich 20 lærte jeg, at der altid er noget, du kan gøre for at være bedre. Den bedste forretningsmand. Den bedste søn, bror, ven eller partner. Der er tidspunkter, hvor du er hjemsøgt af fejl fra din fortid, og du svarer fejlagtigt dine fejl. Det virker modigt, men hver dag du vågner op, er det en mulighed for at ændre sig. Og beslutningen om at foretage disse ændringer starter med en enkelt løsning.

Princippet nr. 2: “Jeg vedvarer, når jeg er ked af det.”

Bæredygtighed er for tiden utilstrækkelig. Jeg bebrejder internettet. Fordi alt er lovet nemt. Fordi nu alle vil have det. I verden mere end 4 milliarder år. Den moderne civilisation har her omkring 6000 mennesker. Fremskynd ikke processen. Ting nødvendigvis, uden undtagelse, tager tid. Mens denne tid arbejder, skal du ikke give op, fordi du er skuffet. Hårdt. Konsistensforbindelser, såsom interesse i tid. Hvis du er interesseret i at lære mere, så tjek Marcus Aurelius Reflections.

Princippet nummer 3: “Jeg tager ikke fejl, jeg lærte af dem.”

Du skal være forkert. Al menneskelig viden er resultatet af en første fejltagelse. Hver skriftlig bog, hver ide, som du synes, var enhver opfindelse, var at løse problemet, fordi nogen et eller andet sted lavede en fejl.

Fejl skubber os fremad. Hvis du undgår kategorisk, risikerer du ikke at få store belønninger. I stedet for at være bange for fejltagelser, se på dem som nødvendige rites for passage, slip smerterne og red lektionen. Vær modig. Derefter hjælpe andre med at undgå sådanne fejl.

 

Princip nr. 4: “Jeg er inspireret af folk, der kan.”

Jeg tror, ​​at vi alle har en subtil tendens til at skræmme beundring af en lille fjende og usikkerhed. Jeg ved i hvert fald, at jeg gjorde det et stykke tid. Hvis vi ser nogen (især en ven / familiemedlem), som er forbedret, end vi er, vi indfører subtile årsager aggressivt ødelægge hans / hendes aggressivt at styrke os i vores eget sind. Dette er en beskyttelsesmekanisme, der beskytter os mod de dårlige følelser, for ikke at have de samme resultater i vores eget liv – og fungerer vidunderligt i et stykke tid.

For eksempel, hvis min ven-iværksætter var en episk lancering af produktet, og jeg var jaloux, jeg ville tænke for mig selv, “Ja, det er virkelig godt.” Jeg er så glad for dem! Jeg foretrækker virkelig at være mere afbalanceret i livet. “Se, hvad gjorde jeg der?” Det er meget subtilt.

I stedet for at se efter subtile grunde til at anerkende andres resultater, må vi være inspireret af deres succes. Faktisk mener jeg af alle følelser i det menneskelige spektrum, at jalousi er den mest ubrugelige. Når nogen gør hvad du vil også gerne udføre, det spørgsmål, du har brug for at spørge er ikke “hvorfor de er bedre end mig?” Det bør være “Hvordan kan jeg gøre det samme?” Når du har denne mentale skift, du kan fokusere meget tydeligere på væksten, og du fjerner et ton underbevidst negativitet i dit liv.

Princippet nr. 5: “Jeg kan finde ud af alt, hvad jeg vil have.”

Den anden dag så jeg filmen Divergent. Jeg kan ikke huske hvem der er i det, undtagen for Zoe Kravitz (af åbenbare grunde … Zoe, ring til mig!) Eller om hvad faktisk var faktisk. Men jeg husker et interessant punkt: Hver person i dit samfund havde en bestemt og forudbestemt rolle. Nogle mennesker blev valgt af soldaterne. Nogle er intellektuelle. Nogle af dem er landmænd. Så var det. Og der var ingen deaktivering. Uanset hvem du blev udpeget til, blev du arresteret. Jeg kan ikke lade være med at føle, at vores uddannelsessystem var det samme.