4 løgne dine forældre fortalte dig om penge og livet

Jeg elsker mine forældre. Det gør jeg virkelig. Men når det kommer til dine tanker om penge…

-de deformerede mig. Seriøst.

Undskyld for at være ærlig, men de gjorde det.

Jeg har ingen vrede. De forsøgte ikke psykologisk at forstyrre deres små fireårige, da de fik mig til at vælge mellem en læge pung eller en politisk hat. Men det faktum, at jeg blev tvunget til at træffe en sådan beslutning i en ung alder, reducerede øjeblikkeligt mit verdensbillede. Dette gjorde et godt indtryk.

Uundgåeligt gør alle forældre konstante indtryk af deres børn. Ikke alle disse indtryk vil være gode.

Her er blot nogle af de løgne, som vi alle tror på:

“Du skal vælge vejen til din karriere og holde fast ved det. Mennesker, der hopper for meget, har ikke stabilitet og er altid fattige / ulykkelige. Det første valg er … så bekymre dig for at blive henrettet så snart du allerede er der. “

“Du skal gå i skole for at forberede en karriere, og hvis du beslutter dig for at skifte karriere, skal du også have en skole til hende. Skolen er altid en god investering. “

“Penge er ikke alt.”

“Alle professioners abe er ikke herren.”

Jeg ved hvad du tænker.

“Mine forældre sagde aldrig noget som dette ordsomme.”

Nå, de behøver ikke at gå ud og tale om hver af dem. Mange af disse ideer er underforstået af handlinger, der aldrig direkte tales. Den kendsgerning, at B.S. trænger ind i dit underbevidste og gør det svært at se et større billede.

Lad os afdække nogle af disse løgne.

Løgn # 1: “Du skal vælge vejen til din karriere og holde fast ved det.”

En kyllingeføde. Faktisk.

Her er min stilling: En karriere er bare et erhverv. Det betyder, at det skal holde dig i spænding, indtil du finder noget andet, som du kan lide bedst, bedre eller mere interessant. Ligesom tøj, en engangs karriere. De kan bære os midlertidigt, men de vil aldrig bestemme, hvem vi er som mennesker. Hvis du falder i en karriere, som du simpelthen hader for penge, vil du ikke lide det bare på grund af penge. Du kan bare lide penge, og hver mandag vil du være bange for at komme ud af sengen.

Dybde er vigtig, men det er kun en faktor. Hvorfor ikke have erfaring på mange områder i hele livet?